Livet,  Tankar

Djävla kräk!

Ni anar inte hur förbannad jag är just nu. Var nyss på Mc Donald’s och skulle käka lite med maken, ganska länge sen vi var och hade natta-mat på ett sånt ställe. När vi kom in hördes höjda röster av ett par killar som satt i restaurangen men vi brydde oss inte om dem utan beställde vår mat och satte oss. Då börjar de tjoa och skrika… Var tredje ord var på svenska, resten på deras språk. Sex ungdomar som kan för fan inte uppföra sig! Alla som satt i restaurangen höjde på ögonbrynen men ingen vågade säga något eftersom det märktes att skitungar var ute efter bråk. Till slut skrek de så högt och tjoade och slog händerna i borden att personalen var på väg att säga till…men vågade inte. För vad ska man säga? Vi hörde alla hur de försökte bräka varandra med orden ”och du kompis kommer du ihåg när vi käftade med den där snuten?” och andra förlöjliganden av rättssystemet och svenskar. Att vi svenskar (ja, jag känner mig svensk!) ska vara lama och idioter. Det kokade inom mig. Värst kändes det när orden ”haha vi somalier är för faaaaaaaan bäst” sades. Då hade jag lust att skrika”NÄMEN VAD FAN GÖR DU I SVERIGE DITT DJÄVLA PUCKO!?

Jag är inte rasist, jag drar inte alla över en kam men de där snorungar hade jag självmant packat ner i små kartonger och skickat tillbaka till deras land! Kan de inte uppföra sig och bara nedvärderar svenska folket kan de dra till sitt eget land och löpa amok där!

Sverige är för bra. Reglerna borde stramas åt och straffsystemet borde bli hårdare så såna pantade idioter inte hade en chans att sätta samhället i skräck utan skickades tillbaka till kriget och misären. Då kanske skulle de förstå hur bra det är i Sverige och vilken chans i livet de gick miste om…

3 kommentarer

 • Agam

  Tyvärr är det så att dessa ungar känner sig skyddade av ”rasiststämpel” och agerar därefter. Jag har själv jobbat länge inom skolväsendet och jag ser dagligen hur lärare och elever får trippa runt på tå kring grupperingar som dessa.
  På min skola har vi varit med att äldre bröder och kusiner dykt upp och hotat lärare som vågat ingripa. Familjesammanhållning är bra men klansamhällen gör sig ypperligt dåligt i ett samhälle som vårt och gör det svårt att ge ungdomarna den fasta ram som de behöver. Ytterst är det för deras egen skull.

  vi är villrådiga.

  • Laura

   Det är hemskt. Just det där med rasiststämpeln som du skriver, alltför många utnyttjar den i tid och otid. Själv skulle jag också skylla på rasismen när någon behandlar mig illa eller säger till om ag gör fel men det gör ag inte för jag anses ”för svensk” (vit, kan bra svenska, har bott här halva livet mm) för det.
   Vi får bara hoppas att samhället öppnar ögonen och politikerna skärper lagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *