Foto,  Livet,  Shopping,  Tävling

Veckan som gått.

God kväll mina fina läsare 🙂 Som utlovat här kommer lite uppdatering på veckan som gått.

Torsdag och fredag last week jobbade jag som receptionistmitt ställe. Det hände inte så mycket utan jag fick landa lite efter semestern i Småland. På fredagen hade vi lite mys, jag och maken, men inget särskilt annars. I lördags däremot åkte vi till Kvibergs marknad och kollade lite samt till Nordstan för att avnjuta lite NFC.

Shopping, shopping…

I Nordstan fyndade jag klänningen som syns på bilden. Helt underbar är den och bilden på hur den ser ut på mig får ni se efter helgen 🙂 Under klänningen ligger mina efterlängtade polska tidningar… ja, jag har dille på tidningar.

me&i

Lite paket har det också kommit till mig. Först ut är det de fina kläderna från me&i , ett par rosa yogabyxor, en vit blus och så en rosa tröja 🙂 Bilder på allt uppackat kommer någon gång framöver 😉

 

Hund tvål!

Detta fina tvål i form av en hund vann jag i tidningen Härliga Hund. Den doftar underbart och ska bara agera prydnad i vårt hem 🙂

Äta Träna Leva!

Sen kom denna bok från amelia, också en vinst! Snacka om flyt hihi =)

 

Söndagen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Minnet är som sagt bra men väldigt kort… men vi slappade nog bara. På måndag morgon däremot fick jag en väckning som heter duga, 05:59 kom det ett SMS om att jag skulle jobba ute i Angered. Upp och hoppa, duscha, klä på mig, gå ut med Totte, smälla i sig ett knäckebröd och springa till bussen. 06:45 satt jag på bussen,07:10 var jag på plats för att jobba som trafikinformatör. Roligt jobb, dock jättekallt och så fick jag migrän 🙁 Halva dagen i sängen efter det. Bläh.

tisdagen jobbade jag i receptionen halva dagen och den andra halvan möblerade jag om i arbetsrummet. Ibland känns det som att jag aldrig blir klar i det rummet…  Onsdagen gick åt mer städ och plock, hittills har jag packat 5 (!) kartonger med grejer som ska säljas. Under en kvällsfika hos Inger kom vi på att starta en egen grupp på FB där vi kommer sälja av våra prylar / kläder / smycken osv – leta efter PRIL Loppis Partille om ni vill fynda 🙂 Både nya och begagnade grejer till humana priser!

Då har vi kommit till torsdagen – idag. Jag jobbade hela dagen i receptionen och sen umgicks jag med maken och grannarna. På jobbet var det lite festlig stämning då de flesta slutade tidigare pga. Midsommar imorgon och så fick vi jordgubbsbakelser.

Sött är gött 😉

Nu är det kvällen och jag ska sova för imorgon ringer väckarklockan 07:00 och det blir fortsättning på städning här hemma. Dessutom får vi besök från Stockholm under hela helgen.

Puff vad långt det blev! Men nu vet ni hur jag har haft det… Ha en underbar kväll så läses vi! Kram

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *