Foto,  Livet,  Tankar

Om livet i stort och smått.

Söndagen är här och jag vaknade helt av mig själv strax innan 9. Det är dissigt ute men det gör inget för inne är det varmt, skönt och kärleksfullt. Jag vaknade inatt vid 4 för Totte pep något otroligt, det visade sig att plutten var extremt nödig så vi gick en promenad i mörkret 🙂 Mysigt att se de ljusen på kyrkogården lysa…
Igår tände vi också ljus, inte på kyrkogården men hemma och egentligen inte bara för att det var Halloween utan för att ha det lite mysigt.

image
Lördagsmys.

För ljus för de som redan lämnat oss tände vi i fredags, på den riktiga Allhelgonahelgen. Vi har flera att tända ljus för och tyvärr har vi ingen möjlighet att göra det på deras gravar men i våra hjärtan finns de alltid och det är det som räknas.
Men inlägget skulle vara om livet, inte om döden, även om det är just så våra liv slutar.
På senaste tiden har jag funderat mycket på vad jag vill göra av mitt liv. Hur jag vill leva, vad jag vill göra och hur jag ska nå mina mål i livet. Hittills har jag nått ganska många mål, såsom att göra något åt hälsan, plugga till det jag vill, skaffa ett roligt jobb, omge mig med människor som ger energi istället för att tömma mig på den och lite till. Därför är jag så glad att jag har en man som stöttar mig i mina projekt, oavsett hur galna de än er. För det gör livet så mycket enklare och trevligt att leva 🙂
En partner som pushar fram istället för att trycka ner, såna ska man ha! Kom ihåg att livet har vi bara ett, lev det med hela ditt hjärta och själ och nöj dig inte med mindre än det bästa för Dig. Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *