Livet,  Mirakel

Familjetid de luxe.

God kväll bloggissar! Idag hade vi en riktig mysdag då vi umgicks, kramades, promenerade, shoppade och städade 😉 För som jag brukar säga blir livet vad man gör det till och även städning kan anses vara något utöver det vanliga när man får göra det tillsammans. Att vara mamma är det bästa som hänt mig tror jag, och ja jag vet att det låter så klyschigt så det gör ont, men det är sanningen. Vi pratade om det idag när vi gick på Ikea och shoppade, att bli förälder är något utöver det vanliga och vi minns knappt hur det var innan vår älskade dotter, vårt Mirakel, kom till oss.

Vårt mirakel och jag.
Mor & dotter.

När vi är tillsammans glömmer vi bort tiden och jag njuter till fullo. Även om min semester dröjer och den blir kort så försöker jag att lyxa till det varje helg genom att göra sådant som är kul och som gör vår familj gott. Visst gör vi även sådant som är tråkigt som just städning och tvätt, men när vi dansar mellan varven och får se vårt Mirakel le blir även detta kul att göra och går som en dans på rosor.

Hur lyxar ni till det hemma hos er? Tycker ni att man ska ”spara sig” till semestern eller är ni som vi och väljer hellre att njuta lite varje gång tillfälle ges? Jag tycker, efter allt som hänt mig, att livet är alldeles för kort för att inte njuta av tiden man har tillsammans medan man kan. Att vänta på det ”rätta” tillfället är enligt mig slöseri med tid.

Nu tänker jag stänga ner datorn och ha lite vuxentid med min älskade man för imorgon startar ny arbetsvecka och vi kommer vara ifrån varandra många timmar av dygnet… men vi tar det igen på kvällarna och helgerna =) Sov så gott bloggissar och så läses vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *