Livet,  Shopping

Om att stödja handeln.

Ja som titeln lyder så kommer inlägget handla om att stödja handeln. Undrar ni vad jag menar med det? Verkligen? Jamen hallå ni känner mig väl? 😉 Såklart menar jag shopping och dess ljuva smak. Jag tänkte skriva lite om det då jag pausade Projekt Seaveaholic i helgen och gav mig ut på liten race bland olika inredningsbutiker. Det slutade med två nya fåtöljer, en liten matta, en TV-bänk, en lampa, ett täcke och… en dekorationsbrasa! 🙂 Ja, jag slösade på ordentligt men allt var faktiskt planerat in i minska detalj (okej, kanske inte den där lampan men det kostade faktiskt bara 29kr!).

lampa

Foton på resten av skörden får ni i veckan när jag skruvat ihop och ställt i ordning allt. Den här gången blev det faktiskt ingen second hand shopping då både jag och maken vill ibland stödja den övriga handeln, så det faktiskt tillverkas nya grejer. Japp, så förklarar jag det. Dessutom just de grejer vi köpte kostar i stort sett lika mycket nya som begagnade och då vill vi gärna ha nytt och fräscht.

Hoppas ni hade en bra start på veckan, det hade jag måste jag erkänna… men mer om det imorgon. För nu är klockan nästan 23 och det är dags att nanna kudde  för imorgon väntar en lång dag på universitetet. Godnatt & sov gott! Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *