Hälsa,  Livet,  Tips

Om träning och hälsa.

Nu när jag är gravid har jag inte kunnat eller rättare skrivet orkar att träna, trots att jag någon vecka innan vi plussade började köra stenhårt hemma. Men så fort Miraklet är med oss och jag får börja träna vill jag det för att framförallt orka med bebisen men också för att må bra och hitta tillbaka till min kropp. För en kropp som jag trivs med och som hjälper mig att bära livets tyngder är det jag vill ha. Under mina efterforskningar kring träning och hälsa har jag hamnat på många olika hemsidor, både till privatpersoner, kändisar men också företag som sysslar just med detta. STC är ett sådant företag och jag önskar att det fanns en klubb nära mig, men tyvärr får jag nöja mig med att läsa på en massa på deras hemsida.

Förutom träning som gör kroppen stark och smidig vill jag gärna kunna unna mig lite lyx i form av relax, jag funderar på att börja simma i alla fall en dag i veckan och unna mig massage en gång i månaden eller en gång varannan månad när bebisen är född. Genom STC blev jag intresserad av deras vattenmassagebäddar och jag måste erkänna att när jag kommer till en stad som har en egen klubb kommer jag definitiv försöka att få prova på det 🙂

Totte_dreamsaboutlife

Nu ska jag dock unna mig lite relax i form av en promenad med Totte och sen ska jag baka bröd. Ha det fint fina bloggissar så läses vi! Kram

En kommentar

  • Ullrika

    Det är svårt att hinna med allt, även utan liten bäbi i magen 🙂 att få tid till att bara vara är en sak, att få tid till träning en annan. Men det handlar väl till syvende och sist om att TA sig tid helt enkelt. Hoppas du får rätsida på vila och träning!

    Tjo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *