Livet,  Tankar

Livet är bra!

Ja, så är det. Trots att jag ligger efter med plugget och trots att stressen försöker vinna över mig. Jag känner mig bra, glad, produktiv, energisk och framförallt tacksam. Just tacksamhet är något jag tänker på ofta nuförtiden. Det är viktigt för mig och jag kan inte riktigt förklara varför… men att tacka människor för att de finns och stöttar oss är viktigt. Sen tror jag på karma och ja, what goes around comes around! Det stämmer verkligen =) Idag fick jag känna på det på ett bra sätt… för jag har stöttat, pushat och tjatat på någon (positivt) och den människan har varit likadan mot mig och idag kom hen med ett halsband till mig i form av en ängel där det stod ”du är en ängel”. Och ja, jag kände mig för en stund som en. Sen att personen vet inte att jag har också köpt något till hen är roligt i sig tycker jag 😉 Lite små överraskningar som förgyller vardagen är viktiga, inte bara för par utan även för vänner!

Det händer så mycket runtomkring mig just nu att jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har delat med mig av här och vad inte men iaf så ingår jag i en peppgrupp nu. En grupp där vi pushar varandra till positiva saker och förändring, en grupp som ska vara den där sparken i baken när vi inte orkar ta tag i något. Och det lönar sig! En av oss har anmält sig till en efterlängtad kurs, en annan har äntligen blivit klar med en presentation och jag har skickat iväg mitt CV till det där drömjobbet. Så omge er med personer som ger er energi istället för att stjäla den 🙂

Kram och ha en fantastisk onsdag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *