Foto,  Livet,  Mirakel

Hon är redan 2 månader!

  
Lilla prinsessa Vanessa blev 2 månader igår, på fotot ovan sitter hon i pappas trygga famn och myser <3 Sådana stunder är det bästa jag vet, när vårt mirakel ligger i min eller makes famn och tiden står still. 

Jag försöker blogga så ofta jag orkar, men orken räcker inte alltid till. Mina tankar om bloggen är stora och det finns massa planer, men just nu är bloggen inte prioriterad. Tiden med familjen, jobbet och plugget är det som tar upp all min vakna tid och så får det vara nu. Det är den fasen i livet och jag har nog vuxit som människa då jag inte känner ånger angående att inte hinna med allt jag skulle vilja. Är det så det känns när en blir vuxen på riktigt? Nöjdhet över det en har och hinner med? 🙂 

Ha en underbar helg bloggissar så läses vi! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *