Dreams,  Pengar

Drömmen om eget och de små stegen dit.

Jag skulle starta förra året, men livet kom emellan och jag prioriterade annorlunda. Nu är det dock dags att ta tag i det jag skulle startat förra året och här kommer bomben: jag ska satsa på Forever Living för att känna på friheten att syssla med något annat än min ordinarie arbete samt självklart för att tjäna lite extra pengar. De pengarna jag kommer (förhoppningsvis) tjäna kommer gå till ett öronmärkt sparkonto och när jag uppnått mitt första mål ska jag satsa dem på aktier =) Min lilla dröm som har hängt över mig länge men som jag inte haft tid eller ork att ta tag i.

Så i eftermiddag är det dags för första businessmötet med Pernilla som ska inviga mig i Forevers koncept (som jag BTW känner till, men det är alltid bra att uppdatera sig). Tanken var att flytten av bloggen redan skulle skett då allt jag vill satsa på en ny grej skulle höra samman med ett nytt namn som knyter ihop säcken så att säga, men det är som det är nu och jag får mäkta med bloggflytten senare.

Nu mina kära bloggissar ska jag återgå till vardagen och er önskar jag en fin-fin lillördag! Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *