Livet

Antagning och jobb och annat smått och gott.

Godmorgon på er fina bloggissar!

Då var fredan här och strax nalkas helgen och lite ledighet. Jag semestervikarierar 100% så helger är verkligen något jag ser framemot 😉 Den här helgen kommer jag dock sitta och skriva ett skolarbete så så mycket ledigt blir det inte, men ja, att sitta på balkogen och njuta av solen medan jag pluggar är inte helt fel det heller!

För att anknyta till mitt tidigare inlägg så nej, jag kom inte in på den utbildning jag ville. Däremot kom jag in på en annan, som inte hänger riktigt ihop med det jag arbetar med, men som ändå intresserar mig och som jag kan tänka mig att arbeta med… Läget ser ut som att förändras inget till andra urvalet (jag har reservplats 6 på hp-gruppen och 368 på betygsgruppen) så kommer jag att börja läsa nätverksdrift nu till hösten. Jag behöver nog inte berätta att Micael är helt till sig och kan inte sluta le? 😉

Det var de nyheterna, de andra är att jag är igen igång med att söka jobb och igår var jag på en intervju. Fortfarande inom bemanning, fortfarande utan rätt till a-kassa men ja, vad ska man göra? Såklart det bästa av situationen! Så jag söker allt inom det som intresserar mig och hoppas på en fast tjänst på minst 50% inom en snar framtid 🙂

Nu ska jag återgå till arbetet i receptionen och er andra önskar jag en fin dag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *