Livet

Snurr och blurr.

Så många tankar i huvudet. Så många planer och idéer och så himla mycket inspiration att jag hinner knappt ta in allt!
?? så kan jag beskriva de sista tre dagarna. Ni som följer mig ett tag vet att jag ofta bloggar om shopping och vardagslyx samt ekonomi. Eller rättare sagt det som borde vara en god ekonomi men är någonting annat… Men de senaste tre dagarna har gett mig en riktig spark i baken och jag har börjat ta tag i ekonomin på en helt ny nivå. En riktig budgetbok har jag skaffat (en DIY-modell som rymmer ALLT jag vill ha i den) och allt ska in i den, både det som ska inhandlas/betalas och det som redan har gjorts sedan januari. Allt för att jag ska kunna peka på en post och säga ”där! där har vi problemet som vi behöver lösa!” 🙂

Mer om det senare… Nu ska jag umgås lite med familjen efter en hård dag på jobbet…. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *