Dreams,  Hälsa,  Livet,  Tävling

Tonårsgrabbar.

Kalaset avklarad. Vi käkade kycklingspett & polsk grönsakssallad. Efter detta var det chokladmousse tårta och så sjöng vi för mamma, både på svenska och polska 🙂 Och sen var det vanilj & choklad glass med choklad topping (både vanlig och en sådan som stelnar), jag åt inte glassen…och bara en pytteliten bit av tårtan. Som GBP opererad får man avstå ganska mycket för att inte hamna i paltkoma och må illa.

Jag och mamma satt sen i köket och snackade en massa…det var riktigt mysigt. Hon blev jätteglad när hon fick de där shower gel, hihi hon anade inte att de var till henne 😀 Tonårsgrabbarna, alltså min bror, helg-barnet och tonåringen, hade jätteskoj med gasmasken samt löpbandet. Och så självfallet var de tvungna att fejsrejpa mig…. men de var snälla i sin handling eftersom de skrev bara ”Jag gillar att titta på nakna katter.” samt ”Jag ska köpa en naken katt.” Som iofs är sant haha, jag gillar ju sphynxar 😀

Nu är det dags att gå sista promenaden med Totte och sen i säng. Imorgon vankas det äventyr i Kalmar med grabbarna och väninnan 🙂 Vem vet vi kanske vinner en Mini Cooper!

God natt gott folk! 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *