Chippendales.
Dreams,  Glamour

Chippendales i Kalmar, den ultimata showen med extra mycket allt!

I går upplevde jag en kväll jag sent kommer glömma. Om jag nu någonsin kommer glömma den så att säga! I går kom nämligen Chippendales till lilla Kalmar och jag var där och såg mer än vad jag trodde jag skulle få se…

Men vi tar det från början. Det är nämligen så att så länge jag kan minnas har min mamma sagt att hon skulle vilja se en riktig manlig show, en sådan enbart riktad mot kvinnor. På varenda en fest eller annan sammankomst med familj (de kvinnliga medlemmarna) eller vänner har det ALLTID kommit på tal, märkligt nog. Så när en bekant skrev till mig i somras om att ingen mindre än just Chippendales skulle komma till lilla Kalmar kunde jag inte låta bli att köpa 2 biljetter, en till mig och en till min kära mor.

Gissa hennes ansiktsuttryck när hon fick veta vad som komma skulle! Från den mest frispråkiga kvinnan blev hon plötsligt den blygsammaste på ett ögonblick. Men köpt är köpt och har man snackat om en sådan show i hela sitt liv måste man ju uppleva det, eller hur?

Så i går var det äntligen dags. Väldigt passande då det också var mammas namnsdag. Jag var halvkrasslig hela dagen i går, men hade laddat med både Alvedon och Cocillana på eftermiddagen så jag var redo för kvällen. Vid 19:30-ish började showen och ja… vi fick se mer än vad vi trodde och endorfiner lever fortsatt rövare i min kropp. Jag har inte skrattat så högt och så mycket på väldigt länge. Det var pirrigt, det var roligt, det var lite skrämmande och helt jäkla underbart!

Chippendales.
Chippendales i Kalmar.

Publiken, flera hundra kvinnor i blandade åldrar (den yngsta var runt 18-19 och den äldsta närmare sig nog 80 (!)), var emellanåt helt galna och de starka männen som underhöll oss var verkligen proffs. De kunde interagera med publiken och de kunde trollbinda oss med sin dans och rörelser. Vill ni ha riktigt kul, bli en aning chockade och framför allt uppleva den totala avkopplingen bör ni gå och se dem! Ni kommer inte ångra er =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *