Foto,  Fyrfota vänner,  Livet

Today is my day!

Allt vi gör eller bestämmer oss för börjar med en tanke. Är tanken positiv kommer det troligtvis gå lättare att genomföra det planerade så här får ni lite glada pepp från mig 🙂

Affirmation!
Affirmation är grejen!

Nyckelringen hittade jag för länge sedan i en Gallerix butik men glömde bort den. Sen försvann den bland all bråte hemma men så i helgen hittade jag den och nu ligger den fint på köksbordet för att göra varje morgon mer positiv. Jag måste erkänna att den hjälpte oerhört mycket både igår och idag. Igår natt sov jag ungefär 4 timmar, inatt sov jag ännu mindre då katterna har hamnat i nån konstig period då de ska djävlas med mig på nätterna. Föregående natt mjauade Gabrielle halva natten och Bimbo hade boll-matcher, inatt upprepades samma procedur (vart fanken de hittar alla bollarna är för mig en gåta) plus att Torsten spydde på mig vid 04:46… Ja, ni läste rätt, en av mina katter kräktes på mig helt nonchalant och sen gick han sin väg. Min förmåga att förutse hemska händelser var tack och lov på så jag hann flytta på huvudet så spyan hamnade bara på armen och kudden och inte på mitt hår.

Så att gå upp sen och fixa sig i ordning samt dricka en kopp varmt te vid köksbordet underlättades en aning när jag läste affirmationen ett antal gånger 😉 Ja, så såg ut min natt och början av dagen. Nu är jag dock på jobbet och levererar bra trots mina gigantiska påsar under ögonen och håret som inte vill jag som vill. Nu önskar jag Er en fin tisdag bloggissar och själv återgår jag till arbetet. Kram

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *