Foto,  Livet,  Tips

Att umgås.

God kväll bloggissar 🙂 Hur har ni det i höstmörkret? Själv halvligger jag i sängen, Totte susar sött bredvid mig, katterna ligger lite varstans i rummet och maken sitter bredvid och grejar med Lego. Ja, så umgås vi ibland. Tillsammans men ändå inte. Jag håller på med datorn, läser på om CSS (japp jag vill lära mig mer om programmering) och skriver lite omdömen på Rejta.

Hur umgås Du med din partner? Brukar ni hänga mycket ihop eller ses ni mest på helgerna? Vi umgås väldigt mycket med varandra. Trots att lägenheten har 3 rum så sitter vi nästan alltid i samma rum, även om vi gör olika grejer. Vi gillar helt enkelt att vara nära varandra och pussas emellanåt 😉 Dessutom är det riktigt mysigt att kunna prata med varandra om allt medan man fixar med något som måste fixas. Såna samtal underlättar det mest jobbiga skrivandet i plugget vill jag lova! Samtidigt kan man komma på världens bästa idéer när hjärnan vill koppla av =)

Tillsammans ?
Tillsammans <3

Såhär har vi det. Riktigt nice tycker jag. Det ni inte ser på fotot är att halva mitt hår är borta… men det är en annan historia som jag berättar mer om imorgon! Tidigare i inlägget nämnde jag Rejta och eftersom jag gillar att berätta min åsikt om det mesta så tänkte jag bjuda Er på lite omdömen från mig. Inte varje dag men någon gång  i vecka ska jag dela med mig av mina upplevelser av butiker och restauranger. Håll till godo, först ut är Sushi City i Kalmar:

Bästa sushi stället i Kalmar län!! Jättegod sushi, soppan är gudomlig, de varma rätterna är helt okej. Servicen är alltid på topp och man känner sig alltid välkommen!

Har ni vägarna förbi Kalmar och gillar sushi tycker jag definitivt att ni ska besöka SushiCity!

Nu ska jag ut med Totte och sen nanna då väckarklockan ringer 05:00 igen… förhoppningsvis blir jag inte väckt av att Torsten spyr igen eller att Bimbo har bollrace i hela lägenheten 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *