Hälsa,  Livet

Om den högintensiva träningen.

Idag är jag inne på tredje dagen med högintensiv träning upplagd av Ewa Chodakowska. Vad ska jag säga om det förutom att det ger en sådan kick att kroppen vill bara mer!? Jo, jag har djävulskt ont i mina vader. Så ikväll får jag smörja in de med Voltaren (om jag nu hittar den i medicinskåpet). Annars är jag superdupernöjd med mig själv att jag faktiskt tränar varje kväll, visst det är bara tredje dagen, men för mig är det stort. När det börjar göra lite ont eller kännas obekvämt brukar jag strunta i allt, men inte den här gången och jag hoppar verkligen att den inställningen håller i sig 🙂

Det svåra med 30-dagars utmaningen är att vi är inne i december, den månaden då jag brukar käka mycket gott (läs: onyttigt och sött) och enligt utmaningen ska man äta på ett visst sätt. Det har jag inte gjort, utan jag koncentrerar mig på träningen så länge och maten får jag ta när jag orkar. Jag försöker hålla in på sötsakerna, men det är svårt. Lussebullar överallt, pepparkakor överallt och vi ska inte tala om risgrynsgröten. Men, men det kommer det också =) Nu satsar jag på att ”beroende” känslan till träningen ska infinna sig för gott.

Förutom detta har min dag varit ganska kasst. Var på Havs- och Vattenmyndigheten fram till 13 då min migrän satte igång ordentlig, så pass att jag kräktes. Då valde jag att åka hem och lägga mig i mörkret, som resulterade i 3 timmars djupsömn. Nu mår jag bättre, men jag kände under träningspasset att migränen satte sina spår då jag orkade inte riktigt allt jag skulle. Sen fick jag också byta ut en övning då mitt vänstra knä klarar inte av den.

Nu ska jag sluta flumma på och istället koncentrera mig på att plugga en stund och sen sova. Imorgon blir det en tripp till Ikea om allt går som vi vill =) Ha en fin-fin fredags kväll bloggissar så läses vi! Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *