Dreams,  Glamour,  Livet,  Resor,  Studier,  Tankar

Studier, umgänge & lyx!

Klockan slår snart 23 och då betyder det att jag har varit vaken i 20 (!) timmar. Innan dess sov jag i knappt 2h så…. Ja, jag är trött. Dagen bjöd på snöäventyr, tåg som faktiskt kommer i tid, god mat, massa samtal med studiekamrater och tankar. Förutom umgänget med mina fantastiska studievänner har jag också träffat mina Ninjor (en del av dem iaf),käkat mer god mat, druckit gott rosé vin och pratat med mamma & pappa. På campus fick vi prova på opponering light, lite flummigt var det men annars bra diskussioner. Det är alltid trevligt att diskutera ämnen intressanta ämnen med människor som gillar dem också.

Tulpaner till Mariann som fyllde '25' ;-)
Tulpaner till Mariann som fyllde…. ’25’ 😉

Dagen har varit positiv och trots tröttheten har jag fått mer energi, jag gillar att omge mig med människor som ger energi 🙂 Härligt att kunna skratta och prata allvarligt, byta ämnen, prata i munnen på varandra och njuta av det goda sällskapet.

Förutom det så bjöd både Växjö och Kalmar på en massa snö. Inget konstigt här inte men fyfan vad dåliga kommunerna är på att skotta snön! 🙁 Det går knappt att dra resväskan bakom sig… och då är jag stark ändå! Dåligt!

Larmtorget i Kalmar.
Larmtorget i Kalmar.

Det finns en sak till som är positiv men…den håller jag för mig själv innan allt har klaffat, men håll tummarna för mig! Det ringde nämligen ett samtal ikväll som kan förändra mycket för mig, till det bättre 🙂 Men som sagt mer om det när allt har klaffat.

Om ni undrar vad var det för lyx jag upplevde idag så är det att kunna bada i badkar. Underbart, avkopplande, skönt… Ja,lyxigt helt enkelt 😉 Dessutom har mamma & pappa en stor badkar och riktig het vatten. Mrrrrrrrr =)

Nu säger jag godnatt och önskar Er en ostörd och stärkande sömn.

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *