Dreams,  Glamour,  Livet,  Resor,  Studier

Missnöjd men nöjd.

Jag är missnöjd med att LNU är ej konsekventa i informationen som går ut till oss studenter. Alla träffar ska vara obligatoriska men nu har det visat sig att imorgon & fredag är det inte obligatoriskt. Skitskoj – NOT. Dock så finns det saker som gör mig glad ändå… som att jag fick hälsa på hos föräldrarna & lillebrorn och att jag fick träffa Kerstin och mitt lilla gudbarn.

Frukost!
Frukost!

Det där åt jag till frukost på Stora Hotellet i Nybro med fina Kerstin. Det känns underbart att ha en vän som man känner sig bekväm med oavsett hur lång tid det går mellan träffarna. Tack Kerstin för att Du finns ?

Söta Stephanie & häxan ;-)
Söta Stephanie & häxan 😉

Efter en massa gos och skratt somnade lilltjejen 🙂 Söta, fina flicka! Saknar henne redan. Men som sagt av det missnöje som jag känner har det ändå blivit något positivt. Jag stannade en dag extra i Småland och fick träffa dem jag håller kär. Nu hoppas jag bara på att LNU blir mer konsekventa och faktiskt informerar oss korrekt.

Eftersom på fredag kan jag få ett besked om det hemliga och livet kan förändras kommer jag planera lite bättre nu och verkligen höra mig för flera gånger innan jag bokar någon studieresa. Nu ska jag umgås lite med päronen och sen sova för imorgon åker jag hem! Tåget rullar kl 10:00 mot Göteborg.

Ha det gott alla!

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *