Dreams,  Hälsa,  Livet,  Studier

Livet fortsätter i ilfart.

Ja, det gör det. 110km/h på en 90km/h -väg. Så är det…. Studierna går sådär… Fick visserligen G på mina inlämningsuppgifter och idag skickade jag in en till men till på måndag ska jag skriva en om djurparker men har inte riktigt börjat än. Och i helgen ska jag jobba! Så när ska jag hinna skriva? Ingen aning.

Sen så har vi mannen… mitt livs kärlek… som är sjuk och ingen vet vad som är felet 🙁 Jag hoppas att tester som ska tas nästa vecka ska ge oss svar och medicin så vårt liv kan fortsätta.

Vi letar stuga också… för att komma bort från ”stan” och hitta lugnet. Och till hösten kommer vi kanske flytta eftersom bensinpriset ligger på 15,53 kr/litern! Och det har vi inte råd med eftersom älsklingen måste pendla varje dag. Så efter sommaren letar vi nytt.

Till Påsk ska vi köpa en ny TV, antagligen en Sony = 60 tum. Och i maj en ny soffa, Kivik med 2 schäslonger och 2 sittplatser :] Så livet rullar på.

Håll tummarna för mig den 21a mars, ni behöver inte veta varför, men tänk på att blir läkarundersökningen bra och lyckad så kommer mitt liv förändras extremt! Till det bättre 😉

Och när vi ändå snackar läkare.. var hos kirurgen igår och fick veta att jag ska opereras. Det har bildats fickor i bukhålan på mig och det är därför jag får så satans ont ibland, mina tarmar vrids om helt enkelt och fastnar i fickorna. Så för att förebygga en riktig tarmvred ska det bli operation. När? Ingen vet..men snart  någon gång.

Nu ska jag förhoppningsvis göra lite nytta, men man vet aldrig med mig 😉 Annars så god natt!

P.S Mitt kök ÄR rosa nu! D.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *