Dreams,  Glamour,  Livet

Livs karusellen.

Livet flyter på i full fart! Just nu sitter jag på en biograf, ska strax se Mission Impossible: Ghost Protocol 🙂 Annars så har jag och Kerstin varit i Polen. Det var fantastiskt! Trots förkylningen och febern hann vi med dans, shopping, frissa, business och SPA! Sen har jag legat i sängen dödssjuk, men min kärlek blev sjuk så jag fick palla mig upp och ta hand om honom & hemmet samt arbeta lite inom omsorgen.
Ja jobb… Det är inte lätt att ta hand om dementa 🙁 men nån måste göra det och då passar jag perfekt eftersom jag ser de människorna såsom de var under hela sitt liv. Jag ser dem som individer som ska behandlas med respekt och värdighet.

Idag var det en bra dag i stora drag… tonåringen ställde till det men ja sånt händer. Jag fick ett glädjande besked som kommer hålla mitt humör & mitt mod uppe i minst ett år 🙂 vad det är avslöjar jag dock inte.

På torsdag ska vi träffa ett par vänner och fika lite. Snacka om en stuga som vi kanske får hyra. Åhh vad det hade varit underbart! En plats där man kan åka till över helgen, ta alla djur & barn och bara dra *drömmer*

Nu dags för film! Vi höres 🙂

20120228-195948.jpg
Nya frisyren ^_^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *