Livet

Från koja till slott.

Efter många månader av förväntan fick vi äntligen se lägenheten vi ska bo i i Göteborg (Partille). Jag ska inte ljuga för Er, det blev en stor besvikelse. När jag gick in och kollade runt trodde jag inte mina ögon. Standarden skriker 60′ tal 🙁 Ojordade kontakter, gamla fula tapeter, garderober som ser ut att vara tagna ur en skräckfilm, golv med massa märken, parketten i vardagsrummet är förstörd och fullt… Det är en del av felen. Balkongen ska vi inte snacka om, golvet lossnar (färgen på golvet) så vi blir tvungna att skaffa nån matta dit.

Stop nu. Nu har jag skrivit om det negativa så dags för lite positivt.
Det finns en tvättmaskin i badrummet, spisen i köket är helt ny och en sådan med glashäll (!), utsikten från våra fönster (bortsett från balkongen rakt fram som kikar in hos grannen mitt emot haha) är fantastisk och golven i sovrummet & kontoret ska bytas ut innan vi flyttar in 🙂

Som en tjej på twitter skrev till mig: ”med lite färg och kärlek fixar ni en slott av denna koja” och exakt så är det! Det viktigaste är att vi har varann och en massa idéer, sen löser sig allting 🙂
Här under bjuder jag på lite bilder på rucklet.

20120731-194739.jpg20120731-194756.jpg
Hallen.

20120731-194842.jpg20120731-194857.jpg
Vardagsrum.

20120731-195006.jpg20120731-195021.jpg
Köket.

20120731-195105.jpg
Balkongen & vyn…

Nu ska jag rensa bland grejer och planera hur vi ska lösa en massa grejer 😉 Vad ska ni göra? Och hur har ni haft det idag?
Höres! och kom gärna med tips och idéer på smarta lösningar med förvaring osv!

4 kommentarer

  • Eva

    Åh inredning är ett favvo ämne men vi har nästan allt i vitt vi bor i en helt ny lägenhet i västra hamnen i Malmö , men den ser väl inte så tokig ut alls tycker jag 🙂 o färg o kärlek kommer att göra susen kram å upp med hakan

  • ia´s hemlis

    Jag vet ju precis vart ni skall bo och kan hålla med om standarden, en väninna bodde där för några år sen.. det som var mest positivt var utsikten (hon bodde på 11e våningen) Hon bytte efter några år lägenhet till en av bostadsbolagets andra lägenheter.

    Kram*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *