Livet

Om det viktigaste från 2013. *003/365

Dagens utmaning lyder: Länka till ett inlägg du skrivit från 2013 som du tycker borde läsas igen.

En svår uppgift är det. Jag har bläddrat igenom mina inlägg, tänkt, funderat, valt och ångrat mig. Mycket av det jag skriver vill jag belysa mer, jag är ju en klok kvinna med djupa tankar som ibland bubblar upp och behöver ventileras. Då hamnar de här på bloggen och Ni fina läsare får ta del av de (även om Ni inte alltid gillar det Ni läser 😉 ).

Men till slut valde jag inlägget om kärleken och kvällarna jag gillar, därför att det är viktigt med kärlek och det är enormt viktigt att trivas med sitt liv och leva efter sina egna (livs-)regler.
Så läs på och njut =) Kram, L.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *