Dreams,  Livet

Om inredningen i stort och smått.

Nu är jag där igen… sitter fast som i ett grepp och bara trånar. Sida efter sida, blogg efter blogg letar jag efter fina, snygga foton på inredningar som stillar mitt hunger på inredning. Trots alla måsten, trots alla hemtentor och inlämningsuppgifter kan jag inte slita bort mig från alla fina bilder på allt fint som jag också vill ha eller göra. Det är som en drog…

Radiant Orchid - fantastiska lila färgen för 2014.
Radiant Orchid – fantastiska lila färgen för 2014.

Den här bilden är lånad från Pantone som jag i sin tur hittade hos Designtjejen. Radian Orchid eller helt enkelt en fantastisk fin lila kulör är färgen för 2014, bara det gör detta år till något särskilt. Jag gillar det.. och vill såklart måla om i sovrummet. Inte bara för att den kulören är så fin utan faktiskt för att jag läste någonstans att ett sovrum med lila vägg eller lite lila inredning ger bättre sömn och mer närhet. Det tackar man inte nej till! 😉

Men nu ska jag ta mig i kragen, stänga av datorn och lägga mig i mitt röda sovrum för att vakna helt utvilad imorgon och sätta igång med pluggandet om lagstiftningsprocessen och kommunekonomin… så godnatt bloggissar! Kram

3 kommentarer

 • Caroline

  Finns ju så mycket fint när man börjar på kika runt på olika sidor.
  Vi kör lite renoveringsfritt nu ett tag här hemma. Köpte huset för sex år sedan och renoverade bägge boendeplanen under fyra års tid.
  Vad pluggar du för något, är det något speciellt program eller enstaka kurser?

  Ha en fin dag!

  • Laura

   Vi har också infört renoveringsstopp, på grund av Den Stora Planen 🙂 men kika är härligt och drömma hur det kan bli…
   Jag pluggar biblioteks- och informationsvetenskap samt fristående kurser. Du kan läsa mer på undersidan ”Laura”.
   Ha en fin dag du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *