Livet,  Resor,  Tankar

Fix måndag!

Goddag på er alla 🙂

Idag är det en fix måndag hos mig. Har redan dammsugit, diskat, kastat sopor, omplanterat blommor och varit på promenix med Totte. Maken är sjuk så jag får ta hand om honom också 😉 Migränen har försvunnit men huvudvärken är kvar. Inte kul men jag kan inte ligga i sängen bara för det… tiden rinner iväg alldeles för fort.

Brobacka Kaffestuga
Brobacka Kaffestuga

Visst ser det mysigt ut på bilden? En kaffestuga mitt i skogen. Tyvärr det var det enda som var positivt med det… Vi och grannarna åkte dit för att fika eftersom det har varit ett mysställe som våra grannar älskade. Jag skriver har varit eftersom efter gårdagen åker nog ingen av oss dit mer. Först och främst så är de kända för alla sina hembakta kakor, det fanns 3 sorter… kaffet smakade bäver… Dessutom frågade jag om de hade nåt laktosfritt och tyvärr det hade de inte i kakväg men de hade en köttbullesmörgås som var laktosfri. Tjugo (20!) minuter senare kom ett biträde och sa att tyvärr men den smörgåsen var visst inte laktosfri…. Då tog jag en skinksmörgås. Fick vänta på den ytterligare en kvart (!) och ja, det var ju inget fel på den. Förutom priset. 45 kr för en bit bröd, lite smör, en skinkbit och ett salladsblad! Det var ju…otroligt.

Så tänkte ni åka dit någongång – välj nåt annat ställe om ni inte vill betala överpris för lite skinka och dricka äckelkaffe.

Nu ska jag tillbaka till fixet och sen lite plugg. Och så gör jag mig en egen godare skinksmörgås för fjuttiga 10kr! 😉

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *