Glamour,  Livet

Förråd makeover!

Nu får ni se resultatet (utan mopp och dammsugare för dem glömde jag att ställa på plats). Innan = kaos, allt huller om buller, ingenting hade sin plats. Massa saker som bara flyttades från ena hyllan till den andra.

Innan omorganiseringen.
Innan omorganiseringen.

Efter makeovern fick allt sin egen plats. Ena halvan av min väsk-samling fick hedersplatsen på väggen, jag skruvade dit en hylla för alla mina smycken under jackorna och ordnade grejer efter användning.

Efter omorganiseringen :)
Efter omorganiseringen 🙂

På bilden ovan syns nästan hela förrådet / kläddkammaren. Lägg märke till mina super snygga stövlar!

Ordning och reda på hyllorna.
Ordning och reda på hyllorna.

Vitt, rosa, lila…det är mina färger det. På bilden syns hyllor som sitter på väggen och dess innehåll. En bit av kökshanddukarna fastnade också på bild. Där har jag allt mellan sommarskor, rengöringsprodukter, handdukar, verktyg och kosmetika. Några inredningsprylar finns det nog också 😉

Väskväggen! ?
Väskväggen! ?

Mina fina väskor. Alla fick tyvärr inte plats, några av dem hänger i hallen eller inne i garderoben. Men de får byta plats med varandra 🙂 och några ska säljas till nya glada ägare!

Det var det för idag. Jag mår sådär fortfarande men smärtan är mindre än igår 🙂 Skönt! Nu ska jag krama kudden och ni får ha det varmt och skönt. Nattis!

 

 

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *