Livet,  Studier

Vad jag gör.

Istället för att plugga som jag borde alltså 😉 Idag var jag hos optikern för att beställa nya glasögon, sen på biblioteket för att återlämna en bok och låna 7 (!) och sen… Ja efter det så har jag bara myst med Totte & Snoris samt kollat på Mike & Molly. Nu är dock DVD:n slut så det är dags för plugg. Kvällens läsning blir Alice i Underlandet samt tre olika utgåvor av Askungen. Lucky me… För imorgon kväll är det dags för andra lektionen (träffen? vad fasen kallar man kvällskurs lektionen för?) i barn- och ungdomslitteratur kursen. Ska bli spännande att se vilka diskussioner som kommer upp =)

Vad gäller brödet jag hämtade igår… gunnabobrödet är så GOD! Har ni vägarna förbi Saluhallen och gillar surdegsbröd – köp den! Idag ska jag smaka på Hälsobrödet och återkommer om det.

Nu ska jag en snabbis till affärer (har ingen peppar kvar hemma…) och sen kommer maken hem. Då blir det mat: Lauras broccoligratäng (självklart mjölkfritt) med pasta och rårivna morötter som sallad och senare plugg. Höres!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *