Livet,  Shopping,  Studier

Att strosa runt…

…det är det jag gillar mest. Så idag gjorde jag, strosade runt på Kungstorget i Göteborg. Kikade bland många affärer, promenerade lite kors och tvärs, var inne på BioPalatset men tyvärr gick det ingen film då så jag fortsatte till Saluhallen och hämtade brödet jag beställde igår.

Lite bilder från idag:

Gunnabobröd & Hälsobröd från Brogyllen.
Fika: kammomilté & äppelpaj på Café Cappuccino.

På Stadium inhandlade jag (eller nja…fick gratis tack vare Wrapp!) ett par vantar till Micael. Sen köpte jag en väst till mig, en röd med fuskpäls 🙂 Bild kommer en annan gång.

Nu ska jag fortsätta plugga, det blir lite mycket när man läser 3 kurser parallellt (pluggar 125% den här terminen) men att lära sig något nytt ÄR kul! Så tillbaka till litteraturen. Höres!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *