Dreams,  Livet,  Shopping

Skryt 2.0

Nu ska jag skryta. Ordentligt. Eller som många andra bloggare hade skrivit : jag ska dela med mig av mina fynd 😉

Jag och maken var i Nordstan idag, vi tog en tur med bussen dit, tänkte strösa runt lite och skämma bort oss. Efter knappt en timme var vi helt slut så vi käkade på PizzaHut (mitt farväl till pizzan pga. mjölkallergin) och drack ett glas vin till maten. Vilken befrielse att kunna ta sig lite vin! Vi var ju där med buss istället för bil, stor skillnad till Kalmar… så det kändes skönt 🙂 Tjejen som servade oss var superduktig och jättetrevlig, det fick hennes överordnade höra ska ni veta! För bra service ska man berömma.

Efter maten gick vi och shoppade lite. På Lagerhaus blev det lite matlådor och andra diverse grejer:

Nom-nom-nom.

 

Efter det blev det besök på Papeterie och en Giftshop. Jag har fått dille på grejer med olika texter på… som de här 🙂

 

 

Mickes fynd.

 

Maken ville också shoppa lite och känna ”julklapps-glädjen” i september så ElGiganten stod på schemat där han fick sina teknikprylar. Logitech såklart…

 

 

?

Med små & stora kassar fortsatte vi till Hobbex där jag köpte mig en pistol. En Colt 25 blev det, liten & smidig. Inget riktigt vapen dock! Och den ska bara hänga på väggen som en prydnadssak. Om ni inte visste det så är jag en stor CSI fan och då måste man bara skaffa sig en Colt 😉 En dröm som gick i uppfyllelse med andra ord.

Sen var det bara att ta bussen hem… och nu sitter vi här med alla grejer och leker. Som två barn, som om det vare Julafton. För såna är vi. När räkningarna är betalda, pengar tillbaka satta till sparkontot och vi har något över då firar vi med restaurangbesök & shopping! 🙂

Vår lördag har varit väldigt bra och kvällen kommer fortsätta i samma anda för vi har varandra, vin och bra film. Hur har Er dag varit och vad ska ni hitta på ikväll? =)

 

 

2 kommentarer

 • Nett

  Vilken dag ni har haft, kan bli lite avis. Här hemma har jag haft det ledigt men vilken tråkdag.. sov länge ändå känns det som att dagen har varit i evigheter. Lite fortare har det gått nu på kvällen då jag har satt virkningen i mina händer. Imorrn måste jag hitta på något för att återgälda tråkdagen 😉 Kram

 • Jeanette Ståhl

  Vilken mysig dag! Undrar också vad det är med det att jag också dras till saker med text på. Har funderat på om det kan bero på att jag gillar ord, att skriva, att läsa böcker osv. och då gärna har ord och budskap runtomkring mig i hemmet.
  Idag har i en ”hemmadag” eftersom det kommer hantverkare och hjälper oss att måla om vårt hus. En mysdag bara som vi tar som den kommer!
  Ha en fin söndag!
  Kram♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *