Foto,  Glamour,  Livet,  Tankar

Om det nya året.

Nyåret firades ganska lugnt hos oss. Vi åt gott, gosade och sen traskade vi ner till grannarna. Vid 2 var vi hemma och la oss i sängen där vi pratade i flera timmar om livet i stort och smått. Det heta ämnet var såklart Den Stora Planen som jag tyvärr inte får avslöja än… Här under kommer två bilder från Nyårsfirandet och det är de jag gillar mest just nu =)

Alkoholfritt bubbel! 🙂
Nyårsmiddag i sin enkelhet.

 

Nu är vi inne i 2014, året som bjuder på mycket positiva upplevelser. Jag tänker så i alla fall, för med mycket positivt tänkande kommer man långt 🙂 I år ska jag fortsätta leva efter devisen att det är bara jag som kan påverka mitt liv… och det är bara jag som ska trivas med mitt liv. För att citera Shakti Gawain:

”Ofta levet människor livet bakvänt.

De vill ha mer saker eller mer pengar,
för att göra mer av det de vill,
så de kan vara lyckligare.

Egentligen är det tvärtom.

Du måste först vara den du verkligen är,
sedan göra det du behöver göra,
för att få det du önskar.”

Bry er inte om vad andra säger om Er. Lev Era liv såsom Ni vill leva. Njut. För livet är väldigt kort med tanke på hur länge vi kommer vara döda.

Nu önskar jag Er en fin fortsatt torsdag bloggissar! Kram

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *