Mammaliv,  Mirakel

She is a Batgirl!


Här är hon, min fina dotter. Min älskade prinsessa som går sina egna vägar. Rosa älskar hon lika mycket som svart och grått. Den här pyjamasen köpte vi på skoj i Polen, hon gillar den tillsammans med dess mantel och mössa som syns på collaget ovan. 

Det är inte helt lätt just nu. V har haft feber i en veckas tid på grund av tänder… under veckan som gått har det kommit 3 (!) nya tänder i underkäken. Sen har hon fått munsår och ett sår på tungan. Förutom det har stackaren skaffat sig en fläskläpp när hon slog sig med en hård leksak… ja nu fattar ironin eller hur? Är det inte det ena så är det det andra! I sådana här stunder vill jag verkligen inte ha ett barn till. Men ryggen är bättre! Jag tränar och kämpar på trots smärtan från helvetet och det går faktiskt framåt 🙂 

Jag undrar hur folk gör, alltså de som skaffar barn tätt. Hur orkar de? Jag kan inte vara den enda småbarnsmamman som lider själv av svår värk, så varför skaffar folk barn tätt trots den jobbiga tiden? Förstå mig rätt, när det är rosa moln då vill jag också ha minst 2 till, men när det är som nu vill jag kastrera mig. 

Hur som haver är tjejen glad nu och sover. Det ska jag också göra strax… godnatt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *