Mirakel

Om de berömda cravings.

Hittills i graviditeten har jag inte haft några konstiga cravings, om en bortser från jordgubbar i massor och annan frukt samt isglass i början av graviditeten. Jag har varit inställd på de mest sjuka grejerna efter att ha hört vänner och familj berätta om sina, men nope inget märkligt för mig. Fram till idag så att säga. Idag blev jag nämligen sjukt sugen på mjukglass och pommes! Ihop. Tillsammans. Som ett gift par som hör ihop och smälter i min mun.

  
Så innan M körde i rasande fart till jobbet svängde han förbi Mc Donald’s och köpte just det till mig, mjukglass och pommes. Det är kärlek mina vänner 🙂 Om ni undrar om det var gott.. ja i början, första 5 pommesen, men sen fick Totte käka pommes och jag nöjde mig med glassen 😉 

Har ni eller er partner haft några konstiga/sjuka cravings?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *