Dreams,  Foto,  Resor

Semester 2013 – dag 3.

12 augusti 2013

Måndag och sista dagen i Olkusz. På morgonen begav vi oss till domstolen där min avlidne svärfar har arbetat i många år (på 80-talet) som överdomare. M visade mig runt och beskrev vart han brukade gå och gömma sig som barn… jätteroligt att få se allt som maken har berättat om 🙂 Turen var dessutom på vår sida då några i domstolen jobbade där också på svärfars tid! Två av damerna berättade ganska mycket om den tiden och lovade oss att skicka lite bilder från olika tillställningar där maken var med som barn. Kan lugnt avslöja att vi väntar med spänd förväntan.

Efter det satte vi kurs mot Kraków. Där gick vi på The Human Body Exhibition, exakt samma som jag såg på Irland i maj förra året. Äntligen fick maken också se detta, gissa om han blev glad 😉 Efteråt strosade vi runt på Wawel och Stary Rynek (gamla stan). Mysigt och romantiskt…. dit vill jag igen med kärleken!

Kraków - fåglarna attackerar ;)
Kraków – fåglarna attackerar 😉
Tillsammans i Kraków! ?
Tillsammans i Kraków! ?

 

Mot kvällen körde vi till Wroc?aw till Zielona Villa där vi bodde hos den jättetrevliga kvinnan – Barbara. En villa strax utanför Wroc?aw, eget rum med dusch & wc, gemensam trädgård, salong och kök. Fantastiskt =) Att vi var ensamma där just då gjorde bara saken bättre hihi.

Underbart ställe att bo på!
Underbart ställe att bo på!

Vi hann inte se så mycket av Wroc?aw den dagen men morgondagen… då såg vi ganska mycket och träffade makes familj som han inte träffat på 22 år…. Men det får ni läsa om imorgon =) Ta det lugnt ikväll och ta hand om Er! Kram

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *