Dreams,  Foto,  Livet,  Resor

Semester 2013 – dag 4.

13 augusti 2013

Tisdag. Vi vaknade till en härlig frukost som Barbara hade gjort till oss.

Frukost på Zielona Villa.
Frukost på Zielona Villa.

Det behövdes kan jag lova då efter det blev det mycket känslor… och extremt mycket att ta in. Strax efter 10 anlände vi till Micaels mormor och moster…. det var mitt första möte med dem och för Micael var det första gången på 22 år! Tänk Er hur vi kände oss. Fjärilarna i magen hade krig men när vi väl sågs och kramades, ja då blev det bra. M och mormor låste in sig i ett rum för att prata gamla minnen och jag fick sitta med moster Ala. Det var jätteroligt att prata med henne, att det visade sig att hon är lektor i psykologi gjorde saken bara bättre 😉 Vi hade mycket att prata om även förutom familjen.

Efter någon timma fick vi ropa på M och mormor då vi skulle göra den jobbiga resan tillsammans, nämligen åka till kyrkogården och besöka gravarna. För Er som inte vet så har inte min make sina föräldrar eller sin bror i livet, den dagen besökte vi min svärmor och min svåger samt Alas dotters grav. Det tog hårt på oss alla fyra…. helt utmattade och nergråtna åkte vi hem till mormor och Ala för att möta resten av familjen och äta lunch.

Kaja – ett litet solstråle i familjen 🙂

Vid lunch mötte vi Mickes kusin Anna med make och en liten bebis – Kaja. Det är deras tredje (!) dotter, de två äldre fick vi inte träffa då det kunde ha blivit alldeles för mycket för både dem och oss men nästa gång så =)

Ja, ni förstår att samtalen hopade sig, vi kunde inte prata oss mätta med varandra men på sena eftermiddagen var vi tvungna att dra oss tillbaka till Zielona Villa för att andas. Dock bestämde vi att ses med alla dagen efter i Wroc?aws centrum. Men mer om det imorgon….

Nu önskar jag Er bloggissar en lugn lördag med massa kärlek. Den sortens kärlek som vi känner nu när vi fått flera nya familjemedlemmar. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *