Bloggande,  Hälsa,  Livet,  Tankar

Power!

Lika fort som det kom, lika fort försvann det. Jag misstänker att efter många år med depression och panik attacker lär man sig att bli bra snabbare 🙂 En lång promenad med Totte, lite nätsurfande på positiva saker och det att maken kom hem gjorde susen. Nu har jag fått energin tillbaka och tankarna är positiva igen.

Jag tror att det negativa kom för att jag stressar upp mig för mycket men ja, det kan lika gärna komma när jag är som mest avslappnad. Dock så har jag bestämt mig för 100 dagar utan socker. Jag känner att kroppen behöver vila så jag ska dra ner på vitt bröd också  och definitivt ingen mer kaffe för mig! Mår uruselt av kaffe. Dessutom ska jag till läkaren den 15/2 för att få veta provsvaren ang. glutenintolleransen och så ska jag genomgå den skräckfyllda undersökningen. Ryser av bara tanken. Men imorgon börjar jag rensa kroppen på slaggprodukter 🙂 Wish me luck!

Nu blir det mys med min fina familj och sen krama kudden så jag orkar gå upp tidigt imorgon och träna hos sjukgymnasten 🙂 Ha en lugn kväll alla! Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *