Studier

Pluggish.

Det är plugg-tider nu. Jag hinner knappt med något… läsa-skriva-läsa och skriva lite till. Det går framåt men det går väldigt trögt 🙁 Så mycket i huvudet men så lite som kommer ner i Word…  till på lördag (eller fredag kväll egentligen) måste jag skriva 10 sidor om kommunal och statlig förvaltning – wish me luck! Ikväll måste 2 arbeten in (2 sidor A4!)…och imorgon ska VFU uppgiften in (3 sidor A4!). Jaja så är det när man pluggar alldeles för mycket… men förhoppningsvis behöver jag inte det till våren, då kanske har Den Stora Planen satts i rörelse och allt flyter på 😉 Men till dess är det mycket plugg.

Förutom pluggandet har jag ju hemmasysslor, Totte och rensning hemma. Shit, det känns som att jag  aldrig lyckas bli klar. Jag kastar och kastar grejer men nope, det blir inte mindre i högarna 🙁 Ikväll efter att ha skrivit klart  de två uppgifter ska jag lägga ut lite väskor till försäljning på PRIL Loppis Partille – där vi för övrigt har 25% rabatt på allt till och med imorgon natt. Så skynda fynda!

Nu drar jag iväg till Inger för lite husmanskost, nämligen rotmos! 🙂 Er bloggissar önskar jag en fin tisdag eftermiddag. Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *