Dreams,  Foto,  Pengar,  Tankar

Jobbsökning pågår & företagsnamnet närmar sig.

Som titeln lyder så pågår min jobbsökning för fullt. Nu tar jag en stund time-out från pluggandet och söker jobb. Sedan i förrgår har jag sökt sammanlagt 23 olika jobb! Det är inte dåligt 😉 Dessutom filar jag på företagsnamnet till min enskilda firma. Det som är kruxet är att namnet inte ska hindra människor från att uppsöka mig, det ska inte vara motsägelsefullt eller polariserad (jag lär mig ett nytt ord varje dag och idag blev det just polariserad som är en motsats till neutral) och det ska , till en viss del i alla fall, beskriva vad jag sysslar med. Svårt är bara förnamnet så att säga då tjänster jag kommer erbjuda är väldigt breda, men det kommer nog fixa sig så småningom 🙂

Bilden beskriver min situation just nu. Ordböcker har blivit mina bästa vänner, framförallt synonym ordboken där jag hittar många ord som hjälper mig att utveckla mitt språk. Mycket bra investerade pengar då de hjälper mig både i skoluppgifter och vid företagsnamn-funderandet.

Hur tänker ni bloggissar om företag? Tycker ni att företagsnamn ska vara så kallade fantasinamn är ska de beskriva verksamheten? Vad tycker ni om att använda sitt riktiga namn som företagsnamn? Tycker ni att namnet ska vara långt eller kort? Många frågor till er, men jag hoppas att ni kan ta er tid och svara på dem då det kommer hjälpa mig oerhört mycket! 🙂 När jag ändå ber Er om tjänster kan jag avslöja att mitt företag kommer att erbjuda bland annat: tolk-, skribent-,reklamtjänster och guidning (för att nämna några). Mycket kommer att vara knutet till bloggen, men inte allt så namnet måste vara riktigt genomtänkt. Tänk att allt börjar rulla igen tack vare pushingen från KerstinTheBaglady.

Nu är det dags för lite sömnvila så jag önskar Er en lugn natt, dröm sött! Kram

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *