Foto,  Glamour,  Livet,  Resor,  Shopping

Om Stockholm, överraskningen och ödet som talar. – del 2

Ja som ni förstår blev det ingen Louis Vuitton väska för mig igår. När tre olika modeller för första gången någonsin är slut på lagret samtidigt är det ödet som talar sitt tydliga språk. Så tolkar jag det i alla fall, och nej jag är inte skrockfull av mig men vissa saker tror jag på. Mellan första och andra besöket i butiken var vi och käkade lunch… den äckligaste lunchen vi ätit någonsin! Jag fick en kall hamburgare som såg ut som skit och smakade absolut ingenting och makens ceasarsallad liknade mest blandat spya på tallriken. Dessutom fick han ingen parmesan och kycklingen som bestod av en delad kycklingklubba var iskall. Detta fick vi serverat på Café Egoiste på Mood Stockholm – så har ni funderingar på att äta där gör inte det! Äckligt och dyrt med snorkiga servitriser 🙁

Eftersom det inte blev någon LV väska ville min man promenera bort till Åhléns City och kolla om det fanns någon DKNY väska istället som jag kunde trösta mig med 😉 Men vi köpte inget där heller för som jag förklarade sen för Micael vill jag inte få något bara för att få, utan då vill jag hellre att vi sparar pengar och köper en diskmaskin och en tvättmaskin till nya lyan 🙂 

På tåget hem satt vi och diskuterade en massa om flytten, planerade inredningen lite och åt väldig god trerätters middag. 

  
Min middag bestod av blandad sallad till förrätt, vegetarisk curry med ris till huvudrätt och mumma god fruktsallad till efterrätt. Micael fick kyckling i champinjonsky med ris, skagenröra som förrätt och jordgubbscheasecake till efterrätt. Riktigt gott var det och tågvärdinnan Rosemary var fantastiskt serviceminded och trevlig 🙂 

När vi kom hem stupade jag i säng och somnade snabbare än blixten! Imorse fick jag en överraskning i form av en telefonfodral från DKNY som Micael på något mystiskt sätt hade köpt i Stockholm och gömt hela vägen hem. Han är inte klok den mannen men jag älskar honom mer än någon kan ana!

  
Det var vår dag i huvudstaden. Massa skratt, långa promenader, lite missöden men viktigast av allt: bästa sällskapet och myset. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *