Foto,  Mirakel,  Shopping

Shopaholic köper babykläder!

Jag har blivit liiiiiite tokig. Idag shoppade jag loss, inte till mig utan till Miraklet i min mage. Som jag och finaste Lena har konstaterat, det här barnet är redan en fashionista trots att hon inte är född än 😉

dreamsaboutlife_babykläder

Lite mer bebiskläder… för är det REA så är det! =)

listapåbabykläder Sen när jag kom hem roade jag mig med att skriva ner ALLA bebiskläder vi har införskaffat, både nytt och begagnat och som ni ser räcker det ett bra tag. Under eftermiddagen har jag tvättat allt och när det sista har torkat ska jag packa ner det i kartong. Flytten går ju om en vecka så det var verkligen på tiden.

Vad har ni roat er med denna varma torsdag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *