Glamour,  Livet,  Resor,  Shopping

Om Stockholm, överraskningen och ödet som talar. – del 1

God morgon underbaringar! 

Hoppas ni har sovit gott och att vädret är bättre hos er än hos mig (spöregn och kyla). Jag skulle skriva om dagen i Stockholm när vi kom hem igår kväll men jag var så trött att jag däckade innan huvudet hamnade ordentligt på kudden! Resan upp till huvudstaden gick fort trots en försening på 20 minuter, vi satt med två äldre herrar som skulle på någon årsstämma och samtalen om ditten och datten avlöste varandra 🙂 Väl i Stockholm bestämde vi oss att promenera bort till Stureplan…då visste jag inte att maken hade planerat detta hela tiden trots att jag egentligen ville till Fleminggatan och käka på Phil’s Burger och kolla in Pernilla Wahlgrens butik MiNilla

Vi traskade bort i lagom takt, kikade in på olika affärer och pratade om livet och allt det vi såg. En butik som jag definitivt kommer besöka igen är ChicDog.se som hade massor med grejer till vovvsingarna 🙂 När vi hade gått sisådär en halvtimme kom vi på att vi gått förbi svängen mot Stureplan så det var bara att vända. Väl i området började min make leta efter en affär men han ville först inte avslöja vad han sökte men till slut kom det fram: han ville ta mig till Louis Vuitton. Inget ont anande hjälpte jag honom att leta och vi hamnade utanför butiken där det var kö. Under en vit lögn om att han ville bara uppleva den där lyxen vi kände i Köpenhamn gick vi in i butiken och då kom bomben. Min fina man ville köpa en Neverfull till mig! Jag blev jätteglad (såklart) men gissa vår förvåning när personalen sa att alla väskorna i den serien var tillfälligt slut på lager! Samma sak var det med Speedy och Petit Noé. Det fick vi reda på efter en andra omgång i butiken då maken verkligen ville köpa en väska till mig och just de tre modellerna står på min önskelista 😉 Den stora Noé har jag ju sedan vår kärleksresa till Köpenhamn förra året och jag älskar den.

Resten av Stockholm berättelsen får ni i nästa inlägg 🙂 

Ha nu en underbar söndag så läses vi! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *