Hälsa,  Livet

Om när viljan plötsligt finns där. 

En sådan vanlig tisdag. Maken är lite bättre, dagen flyter på, vi avverkar film efter film, lagar lite mat och bestämmer oss för att besöka mina föräldrar. Inget konstigt med det, förutom det faktum att jag kastar ner ett par träningsbyxor ner i skötväskan. Och när vi kommer fram tar jag faktiskt upp de, byter om och tränar i nästan en kvart, medan morföräldrarna tar hand om V. En högintensiv träning där svetten rinner överallt såsom vatten när man duschar. Efteråt känner jag mig helt slut men ack så nöjd!

  
Det är just i det ögonblicket, när jag tog vår welfie, som jag insåg att viljan plötsligt infann sig i mitt liv. Viljan till förändring, kroppsligt som själsligt, för de båda hänger ihop. Träning är första steget till en bättre hälsa och ork, maten jag äter är nästan perfekt för mig och det som påverkar själen, ja det jobbar jag på 🙂 

Hur går det för er? Har viljan infunnit sig hos er?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *