Livet

Måndag, ny vecka och VAB.

Micke är sjuk, och då menar jag inte förkyld utan helt-djävla-avsvimmad-sjuk. Okontaktbar och febrig. Så vad gör jag? Jo, jag stannar hemma för att ta hand om V, för Micke är verkligen inte kapabel till detta nu. Eftersom han är föräldraledig och lillan är under 8 månader blev det en djungel att fatta vad man ska göra enligt försäkringskassan. Men nu vet jag så M är sjukanmäld och jag har ansökt om vanlig föräldrapenning. 

  
Det är inte kul alls att vara hemma idag, jag såg framemot jobbet men livet är som det är och det är bara att gilla läget. Hoppas bara att jag inte blir smittad av hans baciller… och att V inte blir värre än vad hon redan är.

Hoppas ni får en mycket bättre början på veckan än vi! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *