Dreams,  Foto,  Livet

Om nya lyan.

Igår var vi och kollade på vår nya lya. I det stora hela är vi nöjda, men vi hittade lite saker som behöver åtgärdas och som missades på besiktningen. Jag hoppas att hyresvärden kan fixa detta innan vi flyttar in på riktigt om nån vecka. 

Iaf här kommer lite foton på vårt nya hem:

  
Ingången och hallen. Visst ser det inbjudande ut? 🙂

  
Det lilla rummet kommer vi måla i vitt och här kommer vi ha vårt arbetsrum. 

  
Vardagsrummet är större än vad vi har nu. Jag gillar att den är ljus och lätt att möblera, även om det är M som har sista ordet när det gäller möblering av rummet så har jag redan fått in lite av mina egna idéer och det kommer bli la-bomba 😉

  
Det fina köket ser ni här ovan. Ett problem är att det inte finns någon diskmaskin, så det får bli prio ett efter flytten.

  
Till sist kommer sovrummet som är på övervåningen. Bredvid ligger badrummet med badkar och det gör mig såååå glad 🙂 

Det fattas lite foton men det får ni stå ut med 😉 Mer får ni se när vi väl har flyttat in och kommit lite iordning. 

Nu ska jag drömma lite om inredningen och er önskar jag en mysig söndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *