Livet,  Tankar

Om livet i farten.

Just nu lever jag i en fart där hastighetskameror är helt förbjudna för annars hade jag blivit av med körkortet för länge sedan! Om jag nu hade haft körkort så att säga. Familjen, jobbet och studierna tar all min tid och jag älskar det 🙂 bloggen har ännu en gång hamnat lite längre ner på prioriteringslistan men ärligt talat har jag ingen bra plan för den och därför blir det som det blir. Jag skulle skriva en lista på allt jag vill skriva om, om alla roliga idéer och påhitt men just nu har det hamnat någonstans mellan tvätten och disken. Men det är OK för jag trivs såsom det är 🙂 

  
Jag är lite (läs: ganska mycket) ego nu och gör precis såsom jag vill och känner för. Att känna sig dålig pga uteblivna inlägg eller uppdateringar på IG ingår inte i min livsfilosofi så nu säger jag godnatt och vi läses när vi läses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *