Foto,  Glamour

Glädjedagboken #21

Så enkelt men så skoj! Vad skriver jag om? Jo såklart förändring! Närmare förklarat att ändra sin look genom att färga håret. Jag började tröttna på mitt halvblonda hår för någon vecka sedan, planen var att fixa den nya heta stilen = grått hår. Dock känner jag att just grått är inte riktigt min färg så idag återgick jag till att vara brunett. Jag trivs i de olika nyanser av brunt, ibland mer åt det svarta, ibland mer åt det ljusa. Idag valde jag att färga i mandel chokladbrun. 

  
Visst blev det bra? 

Dagen har vi spenderat hos mina föräldrar och efter mycket om och men bestämdes det att vi stannar över natten. Så nu ligger jag i badet och njuter av lugnet medan min mamma tar hand om Vanessa 🙂 Maken fixar något tillsammans med min pappa och Totte susar gott någonstans i huset.

Jag håller på att tänka ut hur jag ska göra med bloggen… Lugn! Jag tänker inte sluta blogga MEN jag känner att det behövs en förändring om jag ska uppnå mitt mål (många fler läsare). Så har ni tips eller någonting som får er att återkomma känn er fria att lämna en kommentar! <3

Nu önskar jag er en mysig lördagskväll och själv ska jag fortsätta njuta av mitt bad. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *