Foto,  Livet

Om glada måndagar.

Jag intalar mig att allt är bra. Jag intalar mig att det är ljust, härligt och sådär glädjefyllt. Även om mina tankar är svarta och jag helst av allt hade grävt ner mig under jorden och vaknat när allt är bra igen. Att gå upp ur sängen var riktigt svårt imorse, det tog emot och jag var på vippen att skita i allt. Säga upp mig från jobbet, lägga mig ner och dö lite… men bara lite, för jag vill ju egentligen leva. Det är bara en svacka, det vet jag, men ibland känns det så himla jobbigt. Då vill jag verkligen bara somna. Eller gömma mig under täcket med en kopp te och en bra bok och bara fantisera mig bort till bättre tider.

Men! Det skulle handla om glada måndagar 😉

happy_dreamsaboutlife

 

Jag vet att det är en marknadsföringstrick från TUGG men jisses vad glad jag blev när jag såg de glada färgerna imorse på väg till jobbet =) Riktigt lyckorus fick jag och för en stund var allt frid och fröjd, men sen gick jag ut från Nordstan och hamnade i den mörka Göteborg som dessutom har åter igen förvandlats till blöteborg. Det regnar och det är äckligt. Förutom det läste jag idag på Twitter att vi under den sista månaden enbart har haft 1 h sol per dag. Alltså 1 soltimma, som jag har missat pga kontorsjobb 🙁 Fyfan! Jag vill ha sol, värme och positiva tankar. Så dela gärna med er av det om ni har. Kram

4 kommentarer

  • Freja

    Jag vet hur det känns, själv gjorde jag just det i morse, somnade om… Nu är jag fortfarande trött och har dessutom migrän, så det var inget bra val…

  • Sanna Preifelt

    Jag håller med, såg också detta när jag gick förbi igår 🙂
    Jag tror att det är såhär, för oss alla, år efter år. Det känns så. Att man liksom inte känner speciellt mycket livsglädje när hösten går mot vinter. Men det kommer. Snart är det advent och hoppas att du gillar julen, för då blir det ju lite ljus i var hus i alla fall 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *