Foto,  Livet

Om det som händer.

Lördag bloggissar! Här betyder det att vi ska iväg till Borås för lite sightseeing samt mys. Sen ska vi ommöblera lite hemma och jag ska plugga. Mycket att ta igen efter bilkalabaliken.

IMG_20131031_203921

Köpte två lotter efter att bilen återfanns men tyvärr var det nitlotter 🙁 Men, men så mycket tur kan man nog inte ha 😉 Min tur i livet är min man och våra djur…. och där kan vi snacka om att plötsligt händer det!

fyrfotingar_dreamsaboutlife

 

Alla 20 tassar i en och samma säng. Det händer inte dagligen…. mina och bara mina sötisar =) Ja, ni förstår nog varför vi inte sover så bra, jag och maken, då alla fyrfotingar kommer och går under nattens gång och vi får maka på oss 😉

Men nu mot Borås så tjingeling – ha en underbar lördag. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *