Dreams,  Glamour,  Livet,  Pengar,  Tankar,  Tips

Inredningsmani!

Nu har jag hamnat där igen. I inredningens klor. De håller mig hårt och vägrar släppa… och… egentligen vill jag inte bli släppt.

Jag har aldrig varit intresserad av kläder, smink eller inredning. Ta på, ta av, sätta sig på..det skulle fungera och ta så kort tid som möjligt att fixa. Men ju äldre jag blir desto intressantare (mer intressant är kanske mer rätt betäckning?) blir det med allt. Kläder har ju blivit min akilleshäl, främst klänningar och skor, men alla kläder är roligt! Smink är det sådär med, ibland använder jag smink, ibland inte. Beror helt enkelt på dagen och humöret 😉 Men inredning! Åhh vad jag kan sitta i timmar och fundera på alla möbler och stilar och hur jag skulle vilja ha det. Surfa på nätet och dregla efter alla fina ting.. det senaste jag dreglar över är ISALA och den trevliga, chicka stilen samt Fina Fruns walk-in-closet.

Lauras dröm inredning i en walk-in-closet.
Lauras dröm inredning i en walk-in-closet.

Nu sitter jag på jobbet och dreglar…över det ena och det andra och det tredje. Regnet har nått Ringön och det smattrar mysigt mot taket. Perfekt väder att drömma sig bort med andra ord, inte till någon semesterparadis men till det perfekta hemmet…. Jag minns min egna walk-in-closet som maken hade fixat till mig i Nybro. Tyvärr, men här på västkusten har det inte blivit av. Men kanske, kanske snart? Vem vet, vem vet… det är bara pengar som fattas egentligen men nu är semestern prio ett 🙂 Till hösten dock.. då blir det nog lite mer inredningshysteri i vårt hem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *