Livet,  Pengar

Ny dag, nya möjligheter. Eller?

Det är ny dag. Ny vecka till och med. Ingenting nytt från polisen och det känns fördjävligt. Flera personer har sagt att Audin är antagligen redan utomlands. Beställningsjobb? Kanske. Säkert vet man inte, men det känns hemskt. Att det finns människor som är så tumma inuti att de stjäl från en annan människa. Vi har slitit hårt för den här bilen, vi har sparat pengar, vi har lånat pengar och vi betalar mycket för den. Det tog närmare 4 år innan vi kunde tillåta oss en sådan bil och nu är den borta. Puts-väck. Det jag trots allt kom fram till är att öppna gränser utan kontroller är inte bra. De öppnar bara vägar för kriminaliteten…

Till er hemska, små varelser som inte kan skilja på mitt och ditt har jag bara en sak att säga. Hoppas ni dör en smärtsam död för alla era synder!

Idag är det måndag och för mig betyder det jobb i receptionen 🙂 Trevliga arbetskamrater, trevlig stämning och jobb jag trivs med. Ja, det behöver jag efter gårdagens kalabalik. Nu får jag försöka få maken på bättre tankar, för han är totalt nedbruten. Min älskade man som fick njuta av sin fina drömbil knappt tre månader.

Dags att återgå till arbetet… ha en fin dag bloggissar och håll Er borta från stormen! Kram 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *