Foto,  Glamour,  Livet

Vardagslyx à la familjen R.

  
Såhär mysigt hade vi det ikväll. Enkel ostpizza, god sallad från rester i kylskåpet och till detta lite bubbel som vi drack ur de fina glasen jag fick i goodiebagen i lördags. Mys på hög nivå och efter det gick vi en lång promenad med hunden och barnvagnen, man måste ju bränna de kalorier man äter haha 😉 

Skämt åsido så har vi börjat tänka mer på att leva här och nu och faktiskt njuta av det vi har. Framför allt vill vi njuta av varandra och umgås mer närvarande, utan några störningar som mobiler och dylikt. Då vi inte har umgåts så mycket i helgen på grund av min tripp till Malmö ville jag sätta lite guldkant på tillvaron och tog fram porslinet från Fyrklövern  designad av Maria Montazami som jag köpt tidigare. Det enda problemet med det porslinet är att man måste diska för hand… men det är det värt för det är såååå vackert och verkligen gör vilken middag som helst till en lyxmåltid! 🙂 

Nu ska jag lägga mig för imorgon är det dags för jobb och uppstigning vid 5, så god natt bloggissar! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *