Dreams,  Foto,  Livet,  Resor,  Tankar

Kalas i Småland.

Tyst på bloggen betyder mycket att göra IRL. Alla bloggare vet att ibland tryter inspirationen och ibland är det helt enkelt för mycket att göra hemma, i skolan eller någon annanstans. I mitt fall är den här gången vårt besök i Småland och VFU boven i tysta-bloggen-dramat. Min älskade guddotter Stephanie fyllde 2 år för ett par dagar sedan och idag var det dags för födelsedagskalaset. Massa bus, prat och mys gjorde att jag ville inte åka hem till föräldrarna. Jag saknar det lilla knytet… oerhört mycket.

Kärlek <3

Tårta, bullar, kakor och massa té senare åkte vi hem till föräldrarna för lite familjemys. Ikväll ska vi käka tacos, spela Xbox360 och snacka en massa. Vem vet när vi kommer ses igen… 🙁  Ja, saknaden gör sitt. Därför spånar vi på något, jag och M. Vi spånar, tänker, funderar och längtar. Går allt i lås kommer det bli riktigt bra! Men än så länge är det hemligt.

Ha en fin lördagskväll bloggissar så hörs vi! Jag lovar att besöka Er mer snart och kommentera mera. Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *